Over ons

Cafta werd opgericht in Diest op 14 februari 2011 door Sven Claes. Met meerdere jaren ervaring in een accountantskantoor en in een internationale KMO, werd de tijd rijp om op eigen benen te staan.

Cafta bv is vandaag een jong en dynamische kantoor dat voornamelijk klanten heeft in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. De cliënten zijn zelfstandigen en kmo's uit verschillende sectoren en met een uiteenlopend profiel.


Missie en visie

Cafta bv streeft naar de doelstellingen van onze klanten, gedreven door deze principes:

Optimale klantentevredenheid

Het eerste en belangrijkste doel: onze klanten op alle mogelijke manieren vlot en professioneel bijstaan. Het vervullen van de wensen en vereisten van de klant komen op de eerste plaats.

Vertrouwen

Deontologie en openheid naar de klant toe dragen wij hoog in het vaandel. Bij ons geen uitvluchten of drogredenen: wij zeggen u waar het op staat en geven u de beste dienstverlening die wij kunnen bieden.

Flexibiliteit

Wij zijn steeds bereikbaar voor alle vragen omtrent fiscale, boekhoudkundige en andere aspecten. Wij komen ook bij u langs en zorgen zo voor een snelle en efficiënte dienstverlening.

Permanente bijscholing

Om onze klanten steeds met raad en daad bij te staan, volgen we regelmatig relevante opleidingen in allerlei vakgebieden zodat wij u voor elk probleem onmiddellijk de juiste oplossing kunnen aanbieden.

Medewerkers

Sven Claes

Functie: bestuurder

ITAA: 10.195.912
Accountant

  • Geboren te Tienen, 20 februari 1981
  • 2000-2003: cvo de Oranjerie te Diest - graduaat boekhouden
  • 2003-2006: Fiscale Hogeschool te Brussel - graduaat fiscale wetenschappen
  • 2006: winnaar Eubelius prijs Fiscale Hogeschool - laureaat vennootschapsrecht
  • Vanaf 2007: diverse fiscale en boekhoudkundige opleidingen (PHL, KHL, UHasselt, BKR, Ehsal,...)

Cafta is lid van

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x